diumenge, 25 d’abril del 2010

Magdalenes de poma i formatge fresc


Avui toca fer magdalenes pels nens... He obert la nevera i he aprofitat 4 coses que s'havien de consumir urgentment: una poma que començava a arrugar-se, un formatge fresc que estava a punt de caducar, i els ingredients de sempre: ous, farina sucre... El resultat ha estat sorprenent i deliciós. El formatge dona una textura esponjosa i a la vegada cremosa. El puntet de canyella combinat amb la poma, genial! Un berenar complert pels nens... i pels grans!

Ingredients:
2 ous
100 gr de mantega fosa
75 gr de farina
100 gr de sucre moreno
1 sobre de llevat
50 gr de formatge fresc
1 poma madura
una culleradeta de canyella

Preparació:
En un bol, batem els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegim la mantega fosa, la farina, la canyella i el llevat i ho remenem amb una espàtula. Ratllem la poma i la incorporem a la barreja.
Omplim 3/4 parts dels motlles de paper per magdalena i enfornem a 180º durant uns 15 o 20 minuts.
Deixem refredar i Bon profit!

1 comentari:

Gemma ha dit...

No he fet mai magdalenes amb formatge, però n'he llegit algunes receptes i tonc moltes ganes de provar-ho. El toc de la poma i la canyella, sensacional!