diumenge, 25 d’abril del 2010

Conill a la mostassa

No menjo massa carn, però la carn de conill és una de les que entra a casa, sobretot perquè és una carn blanca, rica en proteïnes però baixa en greixos. Als de casa els encanta! sobretot guisada amb alguna salsa o com avui, amb mostassa. Un  plat econòmic, fàcil i gustós que dona bon resultat.

Ingredients:
1 conill tallat a trossos
2 cebes grosses
1 got de vi blanc
1 cullerada de mostassa de grans
Sal
Pebre negre
Oli d'oliva

Preparació:
Salpebrem el conill i a una cassola de ferro el sofregim amb oli de manera que quedi ben ros però no massa cuit. Mentrestant tallem la ceba a grills. Un cop enrossit el conill, el retirem de la cassola i en el mateix oli hi sofregim la ceba. Abaixem el foc i tapem perquè es vagi coent lentament.
Quan la ceba és cuita, incorporem el conill, la mostassa i el vi i ho deixem coure uns 30 minuts a foc molt lent. Si es veu tot el líquid, podem afegir una mica de caldo de pollastre o aigua perquè no es ressequi massa. Servir sol a acompanyat d'arròs salvatge.
Bon profit!

1 comentari:

Glòria ha dit...

A mi també m'agrada el conill, però la veritat és que no en faig massa. Una bon suggeriment aquesta recepta teva amb la salseta de mostassa.